Jolanda van Viersen
De therapeute Jolanda van Viersen

De therapeute in Praktijk voor Reflexzonetherapie ‘8’ ben ik, Jolanda van Viersen.

Het lichaam beschouw ik als een toegangsdeur. Met de kracht van aanraking en massage kan de deur worden geopend. Daardoor zijn effecten merkbaar op lichamelijk, mentaal, geestelijk en energetisch vlak.
Mijn behandelingen zie ik als een uitnodiging tot een reactie, daarbij volledig vertrouwend op de ‘eigen wijsheid’ van ieders lichaam en geest. Dat wat komt is helend voor je op het juiste moment, op jouw eigen wijze en in jouw eigen tempo.

Naast reflexzonetherapie heb ik ervaring met o.a. Do-In Yoga, de Chinese geneeswijzen, Touch for Health en de polariteitleer. Daardoor heb ik een groot aantal handvatten om vanuit diverse invalshoeken te werken.

In 2006 heb ik de 4-jarige opleiding Reflexzonetherapie succesvol afgerond. Na mijn beëdiging ben ik officieel gestart met Praktijk voor Reflexzonetherapie ‘8’.
Al in 2002 begon ik met behandelen. Kennis uit boeken in combinatie met (eigen) ervaring is meer dan de som der delen, vind ik. Het werken in de praktijk blijkt telkens weer een grootse leermeester.

Als HBO-gediplomeerd reflexzonetherapeute ben ik beëdigd licentielid van de beroepsvereniging: Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT).
Daarnaast gecertificeerd en geregisteerd Registertherapeut BCZ® in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). En aangesloten bij Geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg (Scag).

Als Do-In docent geef ik wekelijks Do-In yogales in Rijswijk. Kijk op de site van Do-In for life om meer over Do-In Yoga te weten te komen.

reserveer je afspraak hier
Geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg