Jolanda van Viersen
De therapeute Jolanda van Viersen


Het lichaam beschouw ik als een toegangsdeur. Met de kracht van aanraking en massage kan de deur worden geopend. Daardoor zijn effecten merkbaar op lichamelijk en geestelijk vlak.
Mijn behandelingen zie ik als een uitnodiging tot een reactie, daarbij volledig vertrouwend op de ‘eigen wijsheid’ van ieders lichaam en geest. Dat wat komt is helend voor je op het juiste moment, op jouw eigen wijze en in jouw eigen tempo.

In 2006 heb ik de 4-jarige opleiding Reflexzonetherapie succesvol afgerond. Na mijn beëdiging ben ik officieel gestart met Praktijk voor Reflexzonetherapie ‘8’.
Al in 2002 begon ik met behandelen. Kennis uit boeken in combinatie met (eigen) ervaring is meer dan de som der delen, vind ik. Het werken in de praktijk blijkt telkens weer een grootse leermeester.

Naast reflexzonetherapie heb ik ervaring met o.a. Do-In Yoga, de meridianen, Touch for Health en  polariteitmassage. Daardoor heb ik een groot aantal handvatten om vanuit diverse invalshoeken te werken.

Als Do-In docent geef ik wekelijks Do-In yogales in Rijswijk. Kijk eens op de site van Do-In for life

Aangesloten bij:

 

Wat vinden cliënten
reserveer je afspraak hier