referenties
Referenties


Dit zeggen de cliënten over de behandelingen:

Monique: Ze is kundig, professioneel, de sfeer is goed. Haar behandelingen helpen goed bij mijn lichamelijke klachten en ondertussen biedt ze ook een luisterend oor voor andere zaken die spelen. Ze bekijkt en behandeld het totale plaatje en ik ga er altijd met een goed gevoel weer weg.

Corrie: Het is een weldaad om met regelmaat naar Jolanda te mogen gaan. Ik knap iedere keer er weer zo van op. Juist allerlei kleine zaken, die je in het dagelijks leven dwars kunnen zitten, worden met één behandeling vaak al "opgeruimd". Ik heb bewondering voor haar enorme kennis en kunde en raad haar dan ook graag aan bij vrienden en familie!

Lauren: Al jaren kom ik bij Jolanda en vanaf de eerste keer was het elke keer weer een heel fijn ruim uur genieten, altijd jammer dat het alweer voorbij is!
Ik vind het zo bijzonder dat ze altijd die plekjes vindt waar iets aangeraakt moet worden, elke keer anders. Haar handen voelen waar JIJ op dat moment behoefte aanhebt. De persoonlijke aandacht is overweldigend. Ik ben afgelopen jaar verhuisd naar andere regio op 100 km afstand, maar ben niet van plan iemand anders te zoeken in die buurt. Dank je wel voor alles Jolanda.

Rolien: Door behandeling van deze therapeute voel ik me een ander mens. In het reguliere circuit was ik uitbehandeld....... Behandeling vindt plaats in rustige sfeer. Ik vind het ook fijn, dat ze zo goed en duidelijk kan uitleggen wat er aan de hand is en wat ze doet. Alle lof dus.

Claudia: Je komt bij Jolanda in een warme en liefdevolle omgeving. Vanaf het eerste moment voelde ik me gelijk op m'n gemak bij haar. Ze doet haar werk met zoveel enthousiasme, plezier en professionaliteit. Helaas heb ik al jaren een slechte gezondheid. De behandelingen van Jolanda zijn voor mij een zeer goede en fijne ondersteuning om toch op een prettige manier door het leven te kunnen.

Marissa: Ik ben zeer tevreden over voetreflextherapeute Jolanda. De sfeer is erg prettig en ik heb bewondering voor haar enorme kennis en kunde en raad haar dan ook graag aan bij vrienden en familie!

Fred: Vakvrouw, met liefde voor haar vak. Jolanda is een goede luisteraar, waardoor ze met haar kennis, kunde en vaardigheden in staat is om in mijn geval stress te baas te blijven en lang lopende medische problemen en ongemakken te verlichten en te verbeteren. Dat is de reden dat ik en mijn vrouw al een aantal jaren trouwe bezoekers zijn van haar praktijk. Jolanda bedankt!

Brenda: Ik kijk altijd uit naar het moment voor mezelf. Een heerlijk rust- en oplaadmoment in een relaxte sfeer. Jolanda is een kundig, professioneel, warm en heeft een zeer prettige persoonlijkheid. Het is een voorrecht bij haar te komen!

Pieter: Jolanda is professioneel en schept een prettige en ontspannen sfeer.

Gosia: Ik ben altijd op mijn gemak bij haar en de behandeling ervaar ik als heel kundig, prettig en effectief. Het klinkt een beetje raar, maar ik kom er graag (liever niet natuurlijk, want dat betekent dat ik klachtenvrij ben:)

Marian: Jolanda is zeer kundig, professioneel en doet haar werk met heel veel enthousiasme en plezier. Ze bekijkt per sessie wat ik die keer nodig heb. Dit kan een voetreflexbehandeling zijn maar ook cupping, touch for health of een andere massage. Ook ik raad Jolanda zeker aan bij familie, vrienden en kennissen. Het is absoluut een voorrecht om bij haar te komen.

Erik: Ik kom bij Jolanda en ben onvoorwaardelijk enthousiast over haar niet-oordelende / liefdevolle manier van kijken naar de wereld en naar mij en mijn issues. Omdat ik zelf helaas wel belast ben het met het oordelingsvirus is dit een hele goede spiegel voor mij en ervaar ik dit als helend. Qua behandeling (voetreflex / energetisch werk) ben ook zeer tevreden, het effect van de behandeling kan ik niet altijd de woorden bij vinden, maar vaak blijkt in de dagen na de behandeling dat er iets veranderd (ten goede) is in mijn systeem. Altijd weer een klein feestje om te ontdekken dat ik weer iets verder ben gekomen in mijn proces.
Ik kan Jolanda van harte aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een veilige en helende plek om spiritueel te groeien!

Karin: Mijn ervaring met voetreflex therapeute Jolanda zijn zeer positief!!!

Jacqueline: heerlijk ontspannend, na een behandeling ben ik weer helemaal zen :) hoofd weer leeg.

Natalie: Ik ben onder behandeling van Jolanda en heb er veel baat bij. Na een reflexzone behandeling heb ik minder last van vastzittende spieren en het geeft verlichting van mijn rugklachten. Ik zou de behandelingen bij Jolanda zeker aanraden!

Claudia: Erg prettige praktijk. Jolanda weet waar ze het over heeft en geeft goeie behandelingen en adviezen. Als het nodig is combineert ze verschillende behandelmethodes wat tot goeie resultaten leidt. Ik kom al 3 jaar in de praktijk en hoewel mijn klachten zijn verholpen ga ik regelmatig voor een onderhoudsbehandeling.

Jacqueline: Ik kom al meer dan een jaar bij Jolanda en iedere behandeling is een geweldige ervaring: ontspannend, energie-gevend, louterend. Net wat ik op dat moment nodig heb. Goed werk!

Patricia's pedicure praktijk: Een gezellige vrouw, met goede kennis. Liefde voor haar vak.

 

 

Wat vinden cliënten
reserveer je afspraak hier