Skip to main content
XS SM MD LG XL

Uitbreiding behandeling bij hielklachten met medical taping

Hielspoor (spina calcaneï) / peesplaatontsteking (fasciitis plantaris) of andere hielklachten?

Afgelopen periode heb ik me gespecialiseerd om mijn behandelingen bij hielspoor of peesplaatontsteking uit te breiden met een aanvullende behandelwijze voor een (nog) beter resultaat in het verminderen van de klachten.
Deze aanvulling bestaat uit medical taping.

Wat kun je verwachten van een behandeling?

  • Behandeling van de onderbenen om na te gaan waar eventuele triggerpoints aanwezig zijn en deze te behandelen en het gebruik van acupressuur (druk) op bepaalde punten op de meridianen;
  • Voetreflexmassage gericht op de klacht;
  • Medical taping van de voet.

Wil je meer weten over hielklachten? Lees dan het artikel behandeling hielspoor en peesplaatontsteking.

De taping maakt onderdeel uit van de behandeling zonder extra kosten.

 

Reviews

Prev

Erg prettige praktijk

Erg prettige praktijk. Jolanda weet waar ze het over heeft en geeft goeie behandelingen en adviezen. Als het nodig is combineert ze verschillende behandelmethodes wat tot goeie resultaten leidt. Ik ga regelmatig voor een onderhoudsbehandeling.

Toegevoegde waarde

Ik ben altijd erg gespannen. Door de behandelingen kan ik me meer ontspannen. Dat duurt nog vele dagen daarna. Jolanda werkt ook met Touch for Health en test uit welke Bach Bloesem of andere remedie je kunt gebruiken in je proces. Toegevoegde waarde.

Een natuurlijke bevalling

Gelukt! Met de moxa behandeling van Jolanda is mijn kindje gedraaid. Een normale bevalling zit eraan te komen!

Blij met de therapie

Ik ben zo blij met deze therapie. Mijn nachtelijke opvliegers zijn nagenoeg weg. Overdag zijn de opvliegers meer onder controle. Ik moet de sessies wel bijhouden, anders komen ze terug. Ik heb geleerd dat de overgang een proces is. Processen beginnen en eindigen ook weer. Bedankt!

Een geweldige ervaring

Ik kom bij Jolanda en iedere behandeling is een geweldige ervaring: ontspannend, energie-gevend, louterend. Net wat ik op dat moment nodig heb. Goed werk!

Next